داخلی  »  خبر  »  سياسی

به رغم تکذیبیه ی متهم

خبر تعقیب قضایی محمدرضا رحیمی صحت دارد

کد مطلب : 29910 25 مرداد 1388 ساعت 20:33

فرارو - در پی درج خبری موثق در فرارو در مورد تحت تعقیب قضایی قرار گرفتن محمد رضا رحیمی، معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهوری، معاون وی با استفاده از خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی (ایرنا) موضوع را شایعه ای بی اساس و کذب محض اعلام کرد.

معاون هماهنگي معاونت حقوقي و پارلماني رياست جمهوري در گفت و گو با ایرنا ضمن تکذيب "شايعه مجعول تعقيب قضايي" معاون پارلماني رييس جمهور، گفت: اين خبر کاملا کذب و از پايه و اساس دروغ است و با هدف جوسازي ، ايجاد فشار و مانع تراشي در مسير خدمتگزاري دولت به مردم است.

"کرم رضا پيريايي" روز يکشنبه در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار اجتماعي ايرنا با اشاره به " شايعه سازي برخي سايت ها در خصوص تعقيب قضايي معاون حقوقي و پارلماني رييس جمهور" افزود: حمله به امثال آقاي "محمدرضا رحيمي" که از عناصر توانا و پرتجربه و کارآمد دولت است از طريق درج چنين اکاذيبي در برخي سايت ها، خيلي غيرمنتظره نيست.

وي اظهار داشت: اگر اسامي سايت هاي که چنين شايعاتي را منتشر مي کنند در کنار هم قرار دهيم،‌ کاملا مشخص است که هدف آنها شخص نيست، بلکه مسئله اصلي آنها مخالفت با دولت خدمتگزار و مردمي دکتر احمدي نژاد است.

سایت خبری – تحلیلی فرارو ضمن اظهار تعجب بسیار نسبت به چنین واکنشی، توجه آقای محمد رضا رحیمی را به نکات زیر جلب می نماید:
 
1- اگر ادعای معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهوری مبنی بر شایعه و دروغین بودن خبر فرارو درست است، طبق اظهارات منابع فرارو در ریاست جمهوری، ایشان چرا آقای ... را امروز یکشنبه بیست و پنجم مرداد ماه هشتاد و هشت به عنوان نماینده حقوقی و وکیل خود برای ادای توضیحات و دفاع از خویش به دادگاه معرفی کرده است؟! 

آقای رحیمی باید بداند که بنا بر اصل شخصی بودن جرائم و مجازات ها، قاعدتا دادگاه اظهارات نماینده حقوقی ایشان را غیر قابل استماع باید بداند و جز به حضور شخص متهم در دادگاه رضایت ندهد. 

اگر آقای رحیمی این خبر فرارو  را نیز تکذیب کند، فرارو نسبت به اعلام نام نماینده حقوقی ایشان اقدام خواهد کرد.

2- فرارو در خبر خود نشانه های دقیقی از پرونده اتهامی آقای محمد رضا رحیمی داده است. وی به اتهام تحصیل مال نامشروع و تصرف غیر مجاز در اموال دولتی از سوی شعبه 1057 دادگاه جرائم عمومی تهران به ریاست قاضی مولایی تحت تعقیب است.

بدیهی است که تکذیب اتهام قضایی از سوی شخص متهم، قابل پذیرش نیست و تکذیبیه زمانی قابل اعتنا است که از سوی مقام قضایی صورت گیرد.

3- هدف فرارو از انتشار اخباری از این دست، اصلاح کژی ها و رفتارهای غیر قانونی و متکبرانه از جانب صاحب منصبان دولتی است و نه زیر سوال بردن و لجن پراکنی علیه دولت و رئیس جمهور!

آقای محمد رضا رحیمی به جای آنکه خود را زیرکانه به شخص رئیس جمهور متصل کند تا از تعقیب قضایی فرار نماید، بهتر است به قانون احترام بگذارد و شخصا در دادگاه حضور یابد و بر اساس ضوابط قانونی از خود در برابر اتهامات دفاع کند. فرارو البته از صدور حکم تبرئه برای آقای رحیمی به عنوان معاون رئیس جمهور ایران خوشحال خواهد شد زیرا اثبات جرم برای ایشان قطعا مایه ی سرافکندگی برای دولت ایران خواهد بود.

آقای رحیمی باید بداند که فرارو ، به رغم تهدیدهای مکرر ایشان ، از نزدیک رفتارهای وی را در خصوص این پرونده رصد خواهد کرد و اخبار آن را مشفقانه و حق مدارانه به استحضار ملت بزرگوار ایران خواهد رساند.



ارسال اين مطلب به دوستان دريافت فايل مطلب نسخه قابل چاپ
Balatarin
نظرات بازديدکنندگان
1388-06-02 04:40
درود بر سايت شما.رحيمي ادم مسئله داری است نام وي در مافيا مواد مخدر مطرح است .او در دهه هفتاد باعث شد کروهک های ضد انقلاب سرداران بزرگي همچون ورمقاني وشهسواري را به شهادت رسانند تا به منافع خود برسد.
1388-05-28 11:20
اقایان فرهاد .م معاون صداو سیما و مدیر داخلی صدا وسیماسنندج شما که از چاکران رحیمی بوده ود رحیاط خلوت اقتدارگرایان که شامل صدا وسیما ودانشگاه آزادوکمیته امدادمی باشد برسرسفره رنگین وچرب وچیلی در حال ارتزاق ومال اندوزی بوده وهسیتیدوبایداینگونه ازارباب خود جانبداری نمایید . فرهاد م بهتر است شما فکری به حال حکم تعزیری وحد تعلیقی خود که نشان از ارادت وپایبندی شما به مقدسات وپیروی از ولایت فقیه دارد بنمایید . ب.م سنندج
1388-05-27 09:45
آفرين بر سايت شجاع وآزاده فرارو.شخصيت واقعي هر شخصي روزي نمايان مي شود مگر همين آقاي رحيمي استاندار كردستان در دوران هاشمي نبود و از حاميان سر سخت ايشان در زمان انتخابات رياست جمهوري دوره نهم ،كه بارهاخود و نوكرانش عليه احمدي نژاد تبليغ مي نمودند (چندين جلسه در دانشگاه آزاد سنندج و هتل شادي ) اما با شكست جناب هاشمي اين فرد ريا كار براي حفظ منافع خود و نوكرانش لقب پيامبر را به احمدي نژاد داد تا بار ديگر يك سياستمدار ديگر را با حيله هايش گول زند و در انتخابات دهم خود و نوكرانش دقيقا مواضع شديد عليه آقاي هاشمي را پيش گرفتند البته ايشان به جناب آقاي جاسبي كه زماني از ايشان حمايت نمودند خيانت نمودند آقاي رحيمي و نوكرانش را كه از همه جا در دوران رياست جمهوي آقاي خاتمي رانده شده بودند در دانشگاه آزاد در پست هاي كليدي گماردند و هنوز تعدادي از آنها هنوز حضور دارند از جمله احمد صفيري ريس حراست آزاد سنندج با مدرك سيكل وارد شد و امروز دانشجو در واحد قروه كه با توجه به بخشنامه هاي دانشگاه آزاد غير قانوني است و قربان كياني رئيس دانشگاه آزاد واحد مريوان و فرماندار مريوان كه در جريان انتخابات دهم در خود دانشگاه آزاد عليه جناب جاسبي و هاشمي و موسوي جلسات و سخن پراني ميكردند و با وعده تعويض جاسبي توسط احمدي نژاد به پرسنل واحد و دانشجويان ناراضي براي احمدي نژاد تبليغ مي نمودند.
1388-05-27 13:54
در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم امید وارم خداوند متعال به عوامل سایت خبری فرارو اندکی انصاف عنایت فرماید تا من بعد از مسیر بی انصافی حرکت نکنند . مطالب ناحق و ناجوانمردانه بر علیه آقای محمد رضا رحیمی موضوع جدیدی نیست اما بدخواهان رحیمی بدانند با چنین شیوه های نادرستی نخواهند توانست در اراده و خدمتگذاری ایشان به دولت و نظام مقدس اسلامی خللی وارد نمایند . رحیمی دوستدار واقعی ولایت مطلقه فقیه همواره دشمنان جاهلی داشته و دارد و این دسته تحمل پیش رفت و خدمتگذاری رحیمی به دولت و ملت را برنمی تابند . فرهاد . م -سنندج
1388-05-27 08:49
امیدوارم هرچه زودتر دوقلوی کردان (آقی دکتررحیمی خالی باف)دستگیر شوند تا بداند که جلب وی شایع نیست
1388-05-25 22:00
پرونده خیانت رحیمی در کردستان بسیار سنگین بوده رحیمی با تعبید شهید دده جانی به بانه بخاطر حمایت شهید از کاندیدای مخالف رحیمی که در بمباران پارک 15 خرداد بانه به شهادت رسید باید پاسخگو بوده واموال نامشروعی را که خودش ومریدانش در کردستان کسب نموده پاسخگو باشد پرونده رحیمی ومریدانش در کردستان سیاه بوده غیر قابل دفاع است رحیمی با نفوذ در استان دولت سایه ای را تشکیل داده روسایی سازمانها وپست های کلیدی با مشورت این خیانت کار مفسد انتخاب می شوند که عبارتند از : 1. معاون عمرانی کردستان بوده در حال برج سازی در میدان شافعی سنندج بوده وبا حمایت رحیمی کارخانه سنگ شکن را با دلار 7 تومانی ساخته ودر حال پاروی پول می باشد 2. فرهاد .م مدیر داخلی صدا وسما 3. قربان .ک فرماندار مریوان 4. احمد .س مسئول .... دانشگاه آزاد 5. معاون سیاسی امنیتی حسن زاده 6. سازمان آموزش وپرورش 7. مدیر صدا وسیما 8. کمیته امداد 9. حج واوقاف 10. و.... سایر افرادی که با سفارش رحیمی در کردستان مانند اختاپوس در حال مال اندوزی بوده این افراد در مقابل موج مردم ایستاده بعد از محاکمه اربابشان نوبت این پاچه خوارها نیز خواهد رسید
1388-05-26 00:17
ظاهرا خبرهايي هست و قوه قضائيه باز به داد محمود خون رسيده است كه اين يك مورد آن و مورد ديگرهم در تابناك كه اخيراً تغيير فاز داده است خواندم سالاركيا گفته حكم اتاق امن محرابيان باطل شده است!!!! يعني آقاي محرابيان واقعاً مخترع بوده و مخترع واقعي را فرصت طلب ناميده است!!!!!!!!!!!!!!!!!! بارك الله به اين عدالت!!! فقط چيزي كه هست بعد از اين كسي براي ثبت انديشه و اختراعش به نهادهاي ج . ا. ا. اعتماد نخواهد كرد و اختراعات براي ثبت به خارج از كشور روانه خواهندشد!!!!!!! اين هم پيشرفت كشور!!!
1388-05-26 11:22
این مسائل رو ول کنید همه باخبرن ، شما رو هم فیلتر می کنن بازم فضا تنگتر می شه
1388-05-26 16:24
عجب روزگاري است متن سخنان رييس جمهور در مراسم معارفه رياست قوه قضائيه را با متن اين خبر مقايسه كنيد : (وي ادامه داد: بايد با مفاسد و تجاوز به حقوق عمومي و قانون‌شكني‌ها و كساني كه فرهنگ قانون‌شكني را در جامعه رواج مي‌دهند با حفظ احترام برخورد كنيم. از طرفي ديگر اگر در جامعه‌اي صاحبان مكنت و نفوذ از رسيدگي‌هاي قضايي و اعمال عدالت مصون بمانند ،آن جامعه تضميني براي بقا و دوام نخواهد داشت. ممكن است جامعه‌اي با انحرافات اخلاقي پابرجا بماند اما با عدم اجراي عدالت و فراگيري ظلم، امكان دوام آن وجود ندارد ،چراكه اين امر سنت الهي است.)
1388-05-26 16:16
آقاي رحيمي سياست مدار زيركي است بدليل عدم مقبوليت اجتماعي نه در سفر مقام معظم رهبري در كردستان آفتابي شد و نه بهنگام تبليغات انتخاباتي آقاي احمدي نژاد ، البته غير از تحصيل مال نامشروع ، اهتمام ايشان در دريافت مدرك تحصيلي جعلي را نيز نمي توان كتمان نمود.
1388-05-26 14:08
استاندار محترم كردستان كه در زمان انتخابات 2 خرداد 76 در شهرهاي كردستان آراي بيش از 100% در صندوقها شمارش شد و آراي خاتمي رو در بيابانها پيدا كردند همين جناب رحيمي نبود؟؟؟؟
1388-05-26 12:32
آفرين بر سايت شجاع وآزاده فرارو.من خوشحالم كه در اين وانفساي دين فروشي وآدم فروشي وتوجيه "به صلاح نظام است"به صلاح نيست"و از اين قبيل مزخرفات ،از وظيفه اطلاع رساني تان عدول نكرده ايد .موفق باشيد.شما پشتيباني ملت بزرگ ايران را با خود داري. صادق .تهران
1388-05-26 08:06
يكي از ويژگي هاي برخي از مديران اين دوره دورغگويي است و اينكه براحتي يك امر واضحي را كه دلايل و مداركي هم براي اثبات آن وجود دارد را براحتي كتمان مي كنند. البته نوع پيشرفته اين ويژگي ، دروغگوئي چشم تو چشم است كه البته همه از اين ويژگي برخوردار نيستند و عده معدودي چنين توانائي را دارند.
1388-05-26 01:07
این اولین باریه که پامو گذاشتم تو سایتتون از این مطلب خیلی خوشم اومده، این حرف بسیار درستیه که تا از امثال این آقایون انتقاد میشه خودشون رو به عزیز ملت ایران وصل میکنن و این طوری میخان منتقد رو مقابل کل دولت قرار بدن!!!
1388-05-25 20:53
از سایت فرارومتشکرم. بحث آقای رحیمی ربطی به رییس جمهور محترم ندارد وی باید پاسخ درآمدهای بازارچه های مرزی کردستان را هنگام استانداری کردستان بدهدواز کرم رضا پیریایی .....باوفایی رحیمی غیر این انتظار نیست آدم بیسوادی که با دو دوستش فرمانداران اسبق دیواندره وبیجار مزد خیانت به حمید حاج عبدالوهاب استاندار سال 71کردستان را میگیرند رحیمی باید به جرم خیانت وظلم به شهید سردار امان اللهی هم در محکمه الهی تحت تعقیب قرار گرفته ومجازات ومجازات شود
آدرس ايميل :
نظر شما :
نمايش آدرس ايميل شما به سايرين